lørdag den 20. maj 2017

Tunsalat


For et par uger siden købte jeg et økologisk rødt spidskål i Brugsen. Det smagte helt fantastisk og slet ikke som de indpakkede konventionelle spidskål man oftest kan købe.
Siden har jeg købt 4 mere og der er blevet lavet forskellige salater som tilbehør til vores aftensmad og denne frokostsalat.

Frokostsalat med tun til 1 person:

1/4 - 1/2 spidskål, skåret i tynde strimler
1 dåse tun i olie, drænet
1 kogt æg, halveret
1/2 avocado i tern
2 spsk. soltørrede tomater
2 spsk. kogte edamamebønner
1-2 spsk. god mayonnaise, evt. Hellmanns

Evt. frisk koriander til drys

Læg den snittede kål i en dyb tallerken. Top med tun og de øvrige ingredienser.
Drys friskkværnet peber over og nyd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar