Byens bedste burger plejer jeg at kalde denne burger. Den er nemlig lige så god som en god burger i byen.
Der er ikke specielle ingredienser i den, den er klassisk men med gode råvarer.
Med godt kvalitetskød, hjemmelavet dressing og hjemmebagte briocheboller kommer du altså langt.
Jeg har ikke angivet mængder i opskriften, så vurder selv hvor mange der spiser med. Hos os plejer mændene at spise to burgere og kvinderne spiser 1.
Byens bedste burger:
Godt kvalitets oksekød med fedtprocent på min. 12% beregn 200 g. pr. bøf
Lyserød hjemmelavet burgerdressing
Hjemmebagte brioche burgerboller
Ketchup, LIDL’s øko. ketchup er min yndlings (ellers Heinz)
Cornichons
Cheddar eller blåskimmelost
Rødløg
Crispsalat
Tomater
Evt. bacon
Fremgangsmåde:
Form bøfferne så de er store og relativt flade. Krydr dem godt med salt og peber.
Grill dem kort på hver side på en meget varm grill.
Byg din burger op i briochebolle som du ønsker den. Rigeligt med den gode dressing, ketchup osv.