Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
lørdag den 20. maj 2017
Tunsalat
For et par uger siden købte jeg et økologisk rødt spidskål i Brugsen. Det smagte helt fantastisk og slet ikke som de indpakkede konventionelle spidskål man oftest kan købe.
Siden har jeg købt 4 mere og der er blevet lavet forskellige salater som tilbehør til vores aftensmad og denne frokostsalat.
Frokostsalat med tun til 1 person:
1/4 - 1/2 spidskål, skåret i tynde strimler
1 dåse tun i olie, drænet
1 kogt æg, halveret
1/2 avocado i tern
2 spsk. soltørrede tomater
2 spsk. kogte edamamebønner
1-2 spsk. god mayonnaise, evt. Hellmanns
Evt. frisk koriander til drys
Læg den snittede kål i en dyb tallerken. Top med tun og de øvrige ingredienser.
Drys friskkværnet peber over og nyd.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar