torsdag den 25. maj 2017

Kyllingeburger


Vi har spist på terrassen i dejlig solskin her til aften, for første gang i år. Sikke et skønt vejr, og det fortsætter bare de næste par dage, fantastisk!
Kyllingeburgeren her smagte så dejligt, ikke mindst pga. den gode dressing, som du ikke bør spare på ;-)
Hvis du synes der er for lidt mad i en burger, kan du evt. supplere med ovnbagte kartofler, dryppet med lidt olivenolie, salt og peber.

Kyllingeburgere til 4 personer:

4 burgerboller
4 kyllingebrystfileter
150 g. stegt bacon
1 moden mango, skrællet og skåret i skiver
Romainesalat

Dressing:
1 lille bøtte creme fraiche
4 spsk. god mayonnaise (jeg bruger Hellmanns)
2 spsk. mangochutney
1 spsk.. flydende honning
1 spsk. karry
1 tsk. gurkemeje
salt og peber

Rør dressingen sammen og lad den stå på køkkenbordet og trække smag imens du tilbereder resten.

Steg bacon sprødt på en stor pande. Læg baconen på køkkenrulle og steg kyllingebrystfileterne i baconfedtet, skær kødet i tynde skiver.

Vask salatbladene og dup dem tørre.

Rist burgerbollerne, Smør dem med lidt dressing i bund og top. Læg et salatblad, kød, mango og bacon og top med rigeligt dressing inden du lægger toppen af bollen på. NYD!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar