Mangler Du en god & nem dessert til påskedagene, som kan laves i forvejen, er denne virkelig god.
Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
mandag den 14. april 2025
Påske cheesecakes
Påskecookies
Påsken er lige om hjørnet. Hvis du mangler en fin kage til madkurven i det fri, eller bare som det søde punktum efter en påskefrokost hjemme, så er disse cookies en oplagt idé.
Påskecookies 12 store:
100 g. smør
45 g. sukker
125 g. farin
1 æg (stuetempereret)
1 tsk. vanilje
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
190 g. mel
Pynt: pastelfarvede små påskeæg, hvid chokolade og små chokoladelinser.
Fremgangsmåde:
Pisk smør og begge slags sukker godt sammen. Tilsæt ægget samt bagepulver, natron & vaniljesukker. Vend melet i.
Lav kugler af dejen på ca. 35 g. stykket. Læg dem på bagepapir på 2 bageplader og tryk chokoladeæg, chokoladelinser & stykker af hvid chokolade ned i dejen.
Bag v. 200 g. på andennederste ovnrille i ca. 12 min.
Sød syltede bøgehatte
Syltede bøgehatte er så gode på smørrebrød med hønsesalat og som topping på gryderetter.