Aftensmaden til aften blev til af ingredienser fra køleskab og skuffer alene.
Quinoadeller til 4 pers.:
2 dl. quinoa
200 g. champignoner eller bl. svampe, grofthakket
2 forårsløg, fintsnittet
3 spsk. hakket persille
100 g. Philadelphia light (smøreost)
1 æg
40 g. valnøddekerner, grofthakket
2 spsk. kartoffelmel
1,5 tsk. flagesalt
Friskkværnet peber
1 knivspids cayennepeber
Olivenolie & smør til stegning
Fremgangsmåde:
Skyl quinoaen grundigt og kog den i 10 min. i saltet vand.
Lad den dryppe godt af i en sigte og bred den ud i en dyb tallerken, så den køler af.
Smelt lidt smør eller olie i en pande og steg svampene gyldne og lækre. Krydr med salt & peber og tilsæt forårsløg og persille til panden. Steg det med i et par minutter. Tilsæt svampeblandingen til den kogte quinoa sammen med Philadelphia, æg, valnødder og krydderier. Rør kartoffelmel i.
Steg dellerne i en blanding af smør og olivenolie til de er gyldne og sprøde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar