onsdag den 23. juni 2021

Ovnbagt S’mores dip


I aften er det Skt. Hans. 

Og for en gangs skyld, lover vejrudsigten tørvejr☀️

Har du ikke adgang til et bål eller en bålplads, kan du lave dette lækre fad i ovnen, som vil glæde både store og små. 

Lav bare rigeligt, for selvom det ser ud til at der er til mange, er det min erfaring, at fadet hurtigt får ben at gå på. 

Jeg har brugt mælkechokolade i dag, men det kan sagtens laves med mørk chokolade, hvis du foretrækker det. 

Ovnbagt S’mores dip:

1 pose marshmallows

250 g. lys guldbarre fra Toms (min favorit)

1 spsk. smør

Tilbehør: kiks - vi foretrækker grove runde kiks fra Rema1000 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader. Tag et fad, evt. et tærtefad og læg chokoladen samt 1 spsk. smør deri. Sæt det i den varme ovn i 3 min. Tag fader ud og rør smør og chokolade sammen. Fordel det nogenlunde jævnt i en cirkel i midten af fadet. Lad 2-3 cm. ud til kanten være fri. 

Placer marshmallows oven på chokoladen. Start i midten og byg op i en ring udad mod fadets kanter. 


Sæt fadet tilbage i ovnen - midt i ovnen og bag videre i 5-7 min. eller indtil overfladen er gylden. Hold øje med ovnen, husk at ovne varmer forskelligt.

Server med det samme med kiks. Pas på, det er varmt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar