Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
torsdag den 28. februar 2013
Ristet laks med flødestuvet spinat
Laksesteaks med flødestuvet spinat, en simpel og lækker ret, som blev til på bare 10 min.
Laksesteaks med flødestuvet spinat, 2 pers.:
500 g. helbladet spinat fra frost, optøet
3 dl. piskefløde
1 1/2 tsk. salt
1/2 tsk. revet muscatnød
friskkværnet peber
1 spsk. maizena
2 spsk. vand
2 store laksesteaks (evt. aspargeskartofler, kogt og vendt på panden i lidt smør)
citronbåde.
Den optøede spinat knuges fri for vand og lægges i en gryde sammen med fløde, salt, peber og muscatnød.
Lad det småsimre i 8-10 min. Rør en jævning af 1 spsk. maizena og 2 spsk. vand, jævn spinaten og tag gryden fra varmen.
Imens spinaten simrer steger du laksen. Den skal ha´ ca. 2 min på hver side ved høj varme, men det afhænger selvfølgelig af laksens tykkelse, den skal være svagt rosa i midten.
Server laks og spinat med citronbåde og evt. aspargeskartofler.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
vil maget gerne prøve den
SvarSlet