Jeg synes at begge varianter smager dejligt, men laver dog oftest den originale uden fløde.
Spaghetti carbonara til 4 pers.:
400 g. bacon i tern400 g. god øko. tørret spaghetti (Rema har en god øko. fettuccine)
1/2 l. piskefløde
1 æg
1 dl. friskrevet parmesanost
1 dl. friskhakket persille
Salt & masser af friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
Bacon steges sprødt for jævn varme. Afdryppes på køkkenrulle.
Kom pasta i en stor gryde spilkogende vand og kog den 'al dente'. (Vigtigt at den stadig har bid) Afdryppes i dørslag, hældes i gryden og holdes varm.
Pisk æggeblomme, ost og fløde sammen i en skål; tilsæt bacon. Hældes over den varme pasta i gryden og blandes godt.
Sæt gryden over for svag varme i ½-1 min eller til saucen begynder at jævne. Krydres med peber og garneres med lidt friskhakket persille.
Kom pasta i en stor gryde spilkogende vand og kog den 'al dente'. (Vigtigt at den stadig har bid) Afdryppes i dørslag, hældes i gryden og holdes varm.
Pisk æggeblomme, ost og fløde sammen i en skål; tilsæt bacon. Hældes over den varme pasta i gryden og blandes godt.
Sæt gryden over for svag varme i ½-1 min eller til saucen begynder at jævne. Krydres med peber og garneres med lidt friskhakket persille.
Vi får nogle gange frikadeller til, det smager så godt, men retten står udmærket alene også.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar