søndag den 1. juli 2012

Crispy peanutbutter-chili kylling


Jeg glemte desværre at tage et foto af kyllingen alene. Den ligger på denne tapastallerken yderst til venstre, 3 stykker.


2 pers.

2 kyllingebrystfileter
3 spsk. peanutbutter (jeg bruger crunchy)
2 spsk. stærk chilisauce
4 spsk. vand
Pankorasp.

Trim kyllingefileterne for fedt. Skær hver filet ud i 4 lange strimler.
Bland peanutbutter, chilisauce og vand. Hæld det i en plastpose sammen med kyllingestrimlerne og lad det marinere natten over på køl ( eller i mindst to timer )

Vend kyllingestykkerne i pankorasp og steg dem gyldne på en pande. Pas på med at stege ved for høj varme, så branker de.

Note: pankorasp er en grovere type rasp, som fåes hos etniske købmænd. Det giver en sprødere panering i forhold til alm. rasp.

Følg mig på Facebook og få mange flere opskrifter i bonus, samt små glimt fra mit liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar