Den her opskrift, kan de fleste kan være med på. Den er super nem og tager kun et øjeblik at lave. Opskriften er inspireret af en opskrift fra Chocolat..
Det er også en fin værtindegave, hvis du lægger chokoladen i en cellofanpose med en fin sløjfe på.
Nøddebrud:
200 g. 70% chokolade
50 g. mælkechokolade, evt. Toms lyse guldbar
50 g. saltede peanuts
25 g. crunchy peanutbutter
Drys: frysetørrede hindbær, hakkede usaltede pistacier og evt. lidt guldstøv
Fremgangsmåde:
Smelt begge slags chokolade over vandbad (jeg smeltede den mørke i min chokoladesmelter og den lyse over vandbad)
Rør peanutbutter i den lyse chokolade.
Hak peanuts groft og bland dem i den mørke chokolade.
bred den mørke chokolade ud på bagepapir, som ligger på et skærebrædt. Jeg smurte det ud, så det fyldte 26 x 16 cm.
Hæld den lyse chokolade i en sprøjtepose (eller en frysepose) klip et lille hul i hjørnet og sprøjt et zig-zagmønster ud over den mørke chokolade
Lav swirls med en tandstik
Drys hakkede pistacier, frysetørrede hindbær og guldstøv over over og sæt chokoladen på køl i mindst 30 min.
Tag den ud og skær bruddene i den størrelse du foretrækker.
Opbevar dem på køl i en dåse og server dem kolde fra køleskabet.
Nøddebrud:
200 g. 70% chokolade
50 g. mælkechokolade, evt. Toms lyse guldbar
50 g. saltede peanuts
25 g. crunchy peanutbutter
Drys: frysetørrede hindbær, hakkede usaltede pistacier og evt. lidt guldstøv
Fremgangsmåde:
Smelt begge slags chokolade over vandbad (jeg smeltede den mørke i min chokoladesmelter og den lyse over vandbad)
Rør peanutbutter i den lyse chokolade.
Hak peanuts groft og bland dem i den mørke chokolade.
bred den mørke chokolade ud på bagepapir, som ligger på et skærebrædt. Jeg smurte det ud, så det fyldte 26 x 16 cm.
Hæld den lyse chokolade i en sprøjtepose (eller en frysepose) klip et lille hul i hjørnet og sprøjt et zig-zagmønster ud over den mørke chokolade
Lav swirls med en tandstik
Drys hakkede pistacier, frysetørrede hindbær og guldstøv over over og sæt chokoladen på køl i mindst 30 min.
Tag den ud og skær bruddene i den størrelse du foretrækker.
Opbevar dem på køl i en dåse og server dem kolde fra køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar