Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
onsdag den 10. december 2014
Fuldkornsgrød med BAOBAB og lækker topping af chokolade, honning, æble og mandler
Som I måske så i dette indlæg fra i går, tester jeg i øjeblikket et frugtpulver med højt vitamin-c indhold, protein, magnesium, calcium og kalium for firmaet Mzungu.
I morges lavede jeg denne fuldkornsgrød med BAOBAB. Alle ingredienser i opskriften er økologiske.
Grøden smagte rigtig dejligt og jeg glæder mig allerede til at spise den i morgen tidlig igen.
Fuldkornsgrød til 1 person.
1 dl. rugflager
1 dl. havregryn
4 dl. vand
2 tørrede dadler klippet i små stykker
evt. 2 spsk. tørret brændenælde
lidt salt
1 stor tsk. BAOBAB frugtpulver, kan købes her
Topping:
1/2 æble
10 g. hakket mørk chokolade 70-80 %
10 mandler, hakkede
2 spsk. kokosmel
1 tsk. flydende honning
Bland rugflager og gryn med vand, dadler og brændenælde. Varm det langsomt op og lad det småsimre i ca. 8 min.
Smag til med salt og hæld grøden i en dyb tallerken. Rør BAOBAB-pulveret i, og top med æble, chokolade, mandler, kokos og honning.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar