Nyd den på terrassen som snack til din yndlingsvin, eller som tilbehør til et måltid. Den er mild, lækker og cremet.
Straccietella Ost til 4 pers.;
2 kuglemozzarella a 125 g.
1,5 dl. piskefløde
1/2 tsk. fint himmalayasalt
Revet citronskal fra en usprøjtet citron
Friskkværnet peber og olivenolie
500 g. søde, solmodne cherrytomater
4 spsk. frisk basilikum, hakket
Tilbehør: grillet Ciabattabrød, gnedet med hvidløg og strintet med lidt god olivenolie.
Fremgangsmåde:
Osten rives i mindre stykker. Lægges i en skål og overhældes med fløde, citronskal & salt. Mos det godt sammen med en gaffel, til det er homogent.
Tomaterne halveres og anrettes i en cirkel på et fad. Osten lægges i midten og der strintes med olivenolie og friskkværnet sort peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar