fredag den 16. juni 2023

Stracciatella Ost

 


Straccietella er ikke kun navnet på en lækker is, det er også navnet på en friskost, som kan frembringes på 2 minutter. 

Nyd den på terrassen som snack til din yndlingsvin, eller som tilbehør til et måltid. Den er mild, lækker og cremet. 

Straccietella Ost til 4 pers.;

2 kuglemozzarella a 125 g. 

1,5 dl. piskefløde

1/2 tsk. fint himmalayasalt

Revet citronskal fra en usprøjtet citron

Friskkværnet peber og olivenolie 

500 g. søde, solmodne cherrytomater

4 spsk. frisk basilikum, hakket

Tilbehør: grillet Ciabattabrød, gnedet med hvidløg og strintet med lidt god olivenolie. 

Fremgangsmåde:

Osten rives i mindre stykker. Lægges i en skål og overhældes med fløde, citronskal & salt. Mos det godt sammen med en gaffel, til det er homogent. 

Tomaterne halveres og anrettes i en cirkel på et fad. Osten lægges i midten og der strintes med olivenolie og friskkværnet sort peber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar