One Pot Pasta er dejlig nem, hurtig og lækker mad på dage, hvor madlavningen skal klares på under en halv time.
Jeg har brugt pasta-reder fra Rema1000 (tørret pasta) som kun tager 4 min. at koge, så i dag gik det ekstra hurtigt.
Du kan evt. udskifte oksekødet med kyllingebrystfilet i tern (som tilføjes fra start) eller helt udelade kød.
One Pot Pasta til 4 pers.;
500 g. hakket oksekød
7 dl. dl. kalvefond eller vand
1 stort løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 bakke champignoner, i skiver eller kvarte
1 dåse flåede tomater
1 lille bakke cherrytomater
2 store gulerødder
10 store oliven
1/2 potte frisk basilikum
1 spsk. tørret oregano
2 spsk. koncentreret tomatpuré
400 g. pasta-reder
1 dl. piskefløde
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Brun kødet godt af i en dyb pande. Krydr godt med med salt og peber og evt. lidt chili. Stil det til side.
Hæld fond/vand i bunden af en rummelig gryde. Hæld alle øvrige ingredienser i, bortset fra kød, fløde og pasta.
Lad det småsimre i 5-7 min. under låg.
Tilsæt pasta. Pres det lidt ned i saucen og top med det stegte oksekød. Læg låg på og lad det simre videre i 4 min. ( dette forudsætter at du bruger samme pasta som jeg, som kun skal koge i 4 min. ellers skal pastaen i fra starten)
Hæld fløde på og smag til med salt og peber. Så er der mad!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar