Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
fredag den 15. november 2013
Palæo oksegryde med spinat, champignoner og chili
Her er en hurtig lækker gryderet. Hvis der er medspisere som ikke følger en palæo-diæt, kan du servere ris eller pasta som tilbehør til dem.
Palæo oksegryde med spinat, champignoner og chili, til 4 personer:
1 kg. hakket oksekød
600 g. helbaldet spinat fra frost, optøet og krammet fri for vand
300 g. champignoner, i skiver
4 stilke bladselleri, i skiver
1 rød chili, fintsnittet
3 spsk. tørret oregano
salt og peber
evt. 250 g. cremefraiche 18 %
Soya sauce
Svits oksekødet. Tilsæt oregano, chili, bladselleri og champignoner. Tilsæt spinaten, og bland den godt ind i kødet. Varm retten igennem og smag til med salt og peber og evt. mere oregano.
Tilsæt evt. cremefraiche til retten lige inden servering, men det kan sagtens udelades.
Server retten i skåle med et strint soya.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar