onsdag den 21. november 2012

Kylling i estragon sauce


Ikke den kønneste ret, men mums, den sauce smager rigtig dejligt. Du kan bytte kyllingekødet ud med oksekød, så former du bare fire bøffer og steger dem før du hælder fløden ved.


4 pers.

4 kyllingebrystfileter i store tern
1/2 liter madlavningsfløde
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. estragon
1 lille squash i mundrette stykker
salt og peber

Tilbehør:
Brune ris

Honningglaserede rødbeder:
4 store rødbeder, skrælles og hver rødbede deles i 4 stykker på langs.
1 spsk. olie
1 spsk. honning
Steg rødbederne i olie og honning, ved svag varme i 10 min. Tilsæt 4 spsk. vand og steg videre i 5 min. Krydr med salt og peber

Steg kyllingestykkerne i olie til de er gyldne. Tilsæt fløde, estragon og sennep og lad det simre for svag varme under låg i 10 min. Tilsæt squash og kog videre i 5 min.
Smag til med salt og peber og evt. mere sennep eller estragon.
Server med brune ris og glaserede rødbeder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar