Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
onsdag den 21. november 2012
Kylling i estragon sauce
Ikke den kønneste ret, men mums, den sauce smager rigtig dejligt. Du kan bytte kyllingekødet ud med oksekød, så former du bare fire bøffer og steger dem før du hælder fløden ved.
4 pers.
4 kyllingebrystfileter i store tern
1/2 liter madlavningsfløde
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. estragon
1 lille squash i mundrette stykker
salt og peber
Tilbehør:
Brune ris
Honningglaserede rødbeder:
4 store rødbeder, skrælles og hver rødbede deles i 4 stykker på langs.
1 spsk. olie
1 spsk. honning
Steg rødbederne i olie og honning, ved svag varme i 10 min. Tilsæt 4 spsk. vand og steg videre i 5 min. Krydr med salt og peber
Steg kyllingestykkerne i olie til de er gyldne. Tilsæt fløde, estragon og sennep og lad det simre for svag varme under låg i 10 min. Tilsæt squash og kog videre i 5 min.
Smag til med salt og peber og evt. mere sennep eller estragon.
Server med brune ris og glaserede rødbeder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar