Lækker cremet Orzo, som kan laves på 1/2 time. Orzo er mini pasta, som ligner ris.
Cremet Orzo til 4 pers.:
1 mellemstort løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
10 g. smør + 2 spsk. olivenolie
1 stor spsk. konc. tomatpuré
2 spsk. karry
1 spsk. gurkemeje
400 g. Orzo
7,5 dl. hønsebouillon
3/4 dl. piskefløde
75 g. frisk spinat
2 spsk. mangochutney
Tilsmagning: sukker, salt & peber
Topping: plante’kød’boller fra Ikea, sukkerærter, forårsløg
Fremgangsmåde:
Smør og olivenolie smeltes i en rummelig gryde. Løg og hvidløg blankes af og der tilsættes tomatpuré, karry & gurkemeje. Tilsæt Orzo, hæld bouillon samt mangochutney på og lad det simre for svag varme uden låg i 12-15 min. eller indtil pastaen er al dente.
Tilsæt spinat & fløde og varm igennem i 1 minut. Smag til med salt, peber & sukker.
Anret i 4 dybe tallerkener og top med planteboller, sukkerærter & forårsløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar