onsdag den 2. oktober 2024

Cremet karry Orzo med plante ‘kødboller’


Lækker cremet Orzo, som kan laves på 1/2 time. Orzo er mini pasta, som ligner ris. 


Cremet Orzo til 4 pers.:

1 mellemstort løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket 

10 g. smør + 2 spsk. olivenolie

1 stor spsk. konc. tomatpuré

2 spsk. karry

1 spsk. gurkemeje 

400 g. Orzo

7,5 dl. hønsebouillon 

3/4 dl. piskefløde

75 g. frisk spinat 

2 spsk. mangochutney 

Tilsmagning: sukker, salt & peber

Topping: plante’kød’boller fra Ikea, sukkerærter, forårsløg 

Fremgangsmåde:

Smør og olivenolie smeltes i en rummelig gryde. Løg og hvidløg blankes af og der tilsættes tomatpuré, karry & gurkemeje. Tilsæt Orzo, hæld bouillon samt mangochutney på og lad det simre for svag varme uden låg i 12-15 min. eller indtil pastaen er al dente. 

Tilsæt spinat & fløde og varm igennem i 1 minut. Smag til med salt, peber & sukker. 

Anret i 4 dybe tallerkener og top med planteboller, sukkerærter & forårsløg. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar