Vi er netop hjemvendt fra dejlige Ærø, hvor vi fik den bedste Iskaffe, med vaniljeis. Den måtte simpelthen rekonstrueres.
Gå ikke på kompromis med kvaliteten af ingredienser. God is er vigtigt for en god smag.
Iskaffe til 1 pers.:
Flydende karamelsauce
4 isterninger
2 kugler god vaniljeis, evt. fra ‘Hansens Is’
1,5 dl. sødmælk
1 dobbelt espressoshot (svarende til 1 dl. stærk kaffe)
2 spsk. vaniljesirup
Topping: lidt flødeskum og chokolade og karamelsauce til pynt.
Fremgangsmåde:
Glasset dekoreres med flydende karamelsauce indvendigt, på sider og i bunden. Læg isterninger i og de 2 kugler vaniljeis. Hæld den kolde mælk på sammen med vaniljesirup.
Hæld kaffen på og top med flødeskum, chokoladespåner og flydende karamel. Nyd!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar