Det her kunne godt gå hen og blive vores nye yndlings sommercocktail.
Hvis du er vild med hindbær, er du også vild med denne!
I hele taget er cocktails med en slags sukkersirup og æggehvide på min liste over yndlingscocktails, så som Whisky Sour og Amaretto Sour
Vi har en tradition med, at nyde en god cocktail på terrassen hver fredag, i løbet af sommeren. Det er så hyggeligt.
Siruppen giver nok til ca. 6 cocktails og kan opbevares på køl i et skoldet glas.
Clovers Club, 2 cocktails;
Hindbærsirup:
160 g. hindbær
140 g. sukker
1 dl. vand
Cocktails:
8 cl. gin
6 cl. hindbærsirup
2 cl. friskpresset citronsaft
4 cl. æggehvide
Isterninger.
Fremgangsmåde:
Kog hindbær, sukker og vand op og lad det småsimre i 10 min. Afkøl.
Sigt hindbærkerner fra og hæld siruppen på et skoldet glas og opbevar det på køl. Holdbarheden er mindst 1 måned.
Cocktails:
Alle ingredienser hældes i en cocktailshaker sammen med 6 isterninger og rystes grundigt, til det skummer godt.
Fordel 3 isterninger i 2 glas og fordel indholdet i shakeren ligeligt i glassene.
Pynt evt. med hindbær på lavendelstilke. Nyd!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar