fredag den 20. marts 2020

Amaretto Sour eller flydende marcipangris


Jeg har fået nye champagneskåle, bare 2 stk. til en start, for de er ret så kostbare, disse fine Regina glas fra Holmegaard. De skulle selvfølgelig straks indvies med en af mine yndlingscocktails, som jo praktisk talt består af guf med marcipansmag :-)

Nu har vi besluttet os for, at i disse Corona-tider, skal der indføres en kl. 16 cocktail hver dag, er du med på den idé?

Amaretto Sour til 2 pers.:

4 cl. amaretto
4 cl. sukkersirup (se opskrift nedenfor)
7 cl. friskpresset citronsaft
2 æggehvider

Pynt: appelsinskal
isterninger

Sukkersirup:
250 g. sukker
1 dl. vand

Fremgangsmåde;
Start med at lave sirup, kog sukker og vand op i en lille gryde, til sukkeret er smeltet. Afkøl sirupen helt og hæld den på en flaske eller syltetøjsglas og opbevar den på køl, hvor den har lang holdbarhed.

Hæld ameretto, æggehvider, sukkersirup og citronsaft i et højt blenderglas og blend med stavblenderen, til det skummer godt op. Du kan også shake det med is, hvis du har en shaker.

Læg 3-4 isterninger i to drinksglas og top med din amaretto sour og revet appelsinskal - nyd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar