fredag den 16. august 2013

Kulmule eller Havtaske med lun perlespelt, spinat og hindbær

Til denne ret kan du både bruge Kulmule og havtaskefilet. Den er nem og hurtig og smager af sommer, synes vi.

Kulmule eller Havtaskefilet til 4 pers.

600 g. Kulmule eller havtaskefilet
økologisk smør til stegning

Tilbehør:
3 dl. perlespelt
400 g. frisk spinat, grundigt skyllet i flere hold vand
1 bundt forårsløg i mindre ringe.
1 bakke hindbær
1 spsk. økologisk smør
salt og peber
hindbæreddike

Kog perlerne efter pakkens anvisning, hæld dem i en sigte.
Smelt smørret i en gryde eller dyb pande. Rist forårsløgene i et par minutter og tilsæt så spinaten, lad den falde sammen. tilsæt det kogte perler og smag til med salt og peber. Stil det til side imens du steger fisken.











Skær fisken i ca. 3 cm. tykke skiver.
Krydr skiverne med salt og peber og steg dem i ca. 4 min på hver side på en varm pande i brunet smør -steges hellere for lidt end for meget.


Anret perlespelt/spinat blandingen i en tallerken, læg fisken i midten og pynt med hindbær rundt i kanten. Strint lidt hindbæreddike over hindbærrene.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar