fredag den 18. januar 2013

Rødspættefileter i cremet tomatsauce


Det tog mig kun 10 minutter at gøre denne ret klar til ovnen. Det er vigtigt at bruge friske rødspættefileter frosne spiller bare ikke til retten, de gør saucen vandet og fileterne bliver tørre og kedelige.
Du kan vælge det tilbehør som passer dig, i dag har vi fået perlespelt med oliven og rosenkål til, men ris og en god salat vil også være lækkert til retten.

4 pers.:

8 rødspættefileter (eller rødtunge eller anden hvid fisk)
Sauce:
2  1/2 dl. madfløde 18 %
1 dåse koncentreret tomatpuré, 140 g.
2 spsk. hvidvins- eller æbleeddike
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. karry
2 porrer i tynde ringe
salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader.
Dup fiskefileterne tørre. Smør et ovnfastfad med lidt olie og læg fiskefileterne i fadet.
Pisk alle ingredienserne til saucen sammen og hæld det over fisken.
Drys med porreringe og sæt fadet i ovnen i 25 min.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar