En
skøn kage som er nem at lave og også kan forberedes 1-2 dage før man skal bruge
den.
Lad dig ikke afskrække af, at der er kaffe i kagen, heller ikke selvom du ikke er kaffedrikker, kaffesmagen er nemlig ikke dominerende.
2
bægre past. æggeblommer (4 stk.)
125
g. sukker
3
dl. piskefløde
250
g. mascarpone
3
spsk. marsala, portvin eller bailey
3
chokoladelagkagebunde, bag dem selv her eller køb hos bageren
1
dl. Stærk kaffe
3
spsk. Kakao
Frisk
frugt: melon og vindruer – citronmelisse
Pisk
fløden stiv med mascarpone – vend marsala eller baliey i.
Vend
forsigtigt æggemassen sammen med mascarponecremen.
Læg
en lagkagebund på et fad, og stænk den med 1/3 del af kaffen.
Bred
1/3 del af cremen ud over bunden og byg videre med en ny bund, kaffe og creme.
Slut
af med et lag creme øverst og drys kakao over toppen gennem en si.Sæt kagen på køl i mindst 8 timer.
Kan også pyntes med hjemmelavede hvide chokoladestjerner som her:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar