Indiske friturestegte løg i krydret dej, smager så godt.
Server dem med Raita som en forret, eller som tilbehør til en hovedret.
Onion Bahji til 4 pers.:
220 g. løgbåde (tyndskåret, ca. 2 mm.)
2 dl. kikærtemel
1 dl. hvedemel
1 spsk. garam masala
1 spsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. bagepulver
1,5 dl. vand
1 tsk. salt
1/2 tsk. chiliflager
3 dl. friteringsolie
Drys: frisk koriander eller persille
Fremgangsmåde:
Kikærtemel. mel, bagepulver, alle krydderier piskes sammen i en skål. Tilsæt vandet og rør sammen. Løgbådene røres i.
Varm olien op på en rummelig pande. Sæt ‘klatter’ af dejen på panden og steg dem gyldne og sprøde. Et par minutter på hver side. Læg til afdrypning på køkkenrulle.
Drys evt. lidt frisk koriander eller persille over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar