Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
søndag den 23. oktober 2016
Brunch
Her er et bud på hvordan en brunch kan se ud.
Brunchen er sammensat som jeg bedst kan lide den, så du kan jo skifte enkelte elementer ud til dine egne favoritter.
Jeg har ikke angivet mængder, men blot lavet en liste over hvad der er på bordet pr. person.
Jeg har linket til opskrifterne jeg har brugt til sojamandler, rygeostsalat, pink syltede løg, syltet grøn tomat samt brunsviger, i listen nedenfor.
Weekendbrunch pr. pers.:
3 slags oste: 1 Arla Unika gammel knas (minder om Primadonna) 1 Emmentaler og 1 røget brie.
på den røgede brie en skefuld kvæde & vanilje marmelade (Løgismose)
1 skive rosmarinskinke
1 skive fennikelspegepølse
små salater
sojamandler
snackpeber - agurk - pink syltede løg
Arla Unika smør "Essens"med Læsø salt
1 kyllingeinderfilet stegt og toppet med rød pesto (pesto fra Løgismose)
valnøddepaté på rugbrødschips med en skive syltet grøn tomat
1 lille skål med rygeostsalat med 1 skive røget laks og radisser
avocado drysset med ramsløgsalt og chiafrø
spejlæg med tørsaltet stegt øko. bacon
1 lille skål med pære, vindruer og melon
1 lille skål med græsk yoghurt 10% toppet med mørk sirup, havrecrunch, chokoladeknapper af Callebaut-chokolade, hindbær, blåbær og ristede hasselnødder
Brødet er det gode stenovnsbrød fra Il´Fornaio (findes på frost i Coop´s butikker) samt ekstra rugbrødschips.
På bordet var også lys- og mørk pålægchokolade fra Løgismose og ekstra soyamandler og ristede hasselnødder.
Efter brunchen fik vi nybagt lun brunsviger som blev sat i ovnen da vi satte os til bordet.
Vi fik en mousserende mediumsød vin til, samt kaffe/thé og masser af koldt vand.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar