onsdag den 24. april 2013

Grove pitabrød

Her er en ny version af grove pitabrød, som blev rigtig gode.


Grove bløde pitabrød, 8 store:

5  1/2 dl. hvedemel
2  1/2 dl. grov mel, f.eks. rugmel, grahamsmel eller lign.
2  1/2 dl. lunkent vand (bland koldt- og kogt vand til rette temperatur)
1 æg
1/2 dl. solsikkeolie
15 g. gær
2 tsk. salt
2 tsk. sukker

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, sukker og olie. rør til sukker og salt er opløst og tilsæt derpå mel og æg. Ælt det godt sammen.

Form 8 boller og tryk/rul dem flade til de måler ca. 14 cm. i diameter. Dejen skal være lige tyk over det hele, for bedst resultat.

Lad dem hæve på 2 bageplader i ca. 45 min.

Bages i ca. 10 min. ved 210 grader varmluft.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar