Vi får den bl.a. i burgere med pulled pork, som tilbehør til spareribs eller til grillet kød.
Coleslaw, 1 stor skål:
400 g. fintsnittet hvidkål, eller rød spidskål
200 g. revet gulerod
6 spsk. skyr eller mager cremefraiche
4 spsk. god mayonnaise evt. Hellmanns
2 spsk. ravigotte sauce eller sød sennep
1 spsk. flydende honning
1 spsk. flydende honning
1 tsk dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
1/2 tsk. spidskommen (kan udelades)
Salt & friskkværnet peber
Bland dressingen sammen, hæld den over grøntsagerne og bland godt. Lad det trække i mindst 1/2 time før du skal spise det.
Super genial opskrift;-).
SvarSletHilsen Charlotte
Tak for Din kommentar Charlotte, ja nemt og sundt :-) God weekend til Dig !
SvarSletKh. eva
Synes lige jeg fortælle dig at denne opskrift har jeg serveret SÅ mange gange - også for gæster, de er vilde med den. Siden jeg sidst skrev under opskriften er den blevet serveret flere gange.
SvarSletK.h. Charlotte
Igen mange tak for Din kommentar Charlotte, det er så dejligt med feedback !
SvarSletGod dag til Dig.
kh. eva
Ja - endnu en kommentar - har lavet denne opskrift mange gange i år. Super.
SvarSletHilsen
Charlotte