søndag den 13. januar 2013

Havreboller med hytteost



Dejlige boller med havre og hytteost, som holder sig friske længe.

20 stk.

7 dl. vand
ca. 750 g. hvedemel
25 g. gær
150 g. havregryn
200 g. hytteost
1,5 spsk. sukker
1,5 spsk. olie
2 tsk. groft salt

Bland vand og havregryn og lad det trække i 15 min.
Tilsæt gær og rør den ud. Tilsæt olie, hytteost, salt og sukker. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og rør dejen godt sammen evt. på røremaskine. Dejen må godt være lidt "våd" men skal dog kunne formes uden at bollerne flyder ud. Lad den hæve i ca. en time.

Form 20 boller og lad dem hæve i 30 min.
pensl med æg og bag ved 190 g. varmluft i ca. 20 min.

1 kommentar:

  1. Tak for inspirationen.. :D
    Jeg brugte din opskrift som inspiration og rettede den lidt til.
    Mums de blev gode..

    Knus <3

    SvarSlet