Denne flæskestegsburger er lavet efter inspiration fra Claus Meyers populære sandwich.
Jeg har langtidsstegt en ribbensteg, og lavet en sprød rødkål til den. Havde jeg haft tid, havde jeg selv bagt nogle burgerboller, men i dag blev det en økologisk købe burgerbolle.
Burgeren er virkelig lækker.
Flæskestegsburgere:
Burgerboller
Færdigstegt ribbensteg, evt. en rest.
(Jeg har langtidsstegt ribbenstegen ved 130 grader i 3 timer, med sværen nedad i en bradepande med lidt vand. Efter 3 timer vender du stegen, salter den godt og skruer ovnen op på 250 grader og steger videre indtil sværen er sprød.)
Fyldet:
Crispy salatblad
Øko. æbler, delt i kvarte og befriet for kernehus, skåret i tynde både.
Rødkål (husk at dryppe den godt af i en sigte)
Syltede agurker eller cornichoner
og selvfølgelig det færdigstegte møre kød samt flæskesvær.
dressing
Dressing (svarer til 4 pers.)
4 spsk. letfraiche (eller andet surmælksprodukt)
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. akaciehonning
2 tsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
salt og peber
Røres sammen og smages til med salt og peber.
Smør bollerne med dressingen og byg burgeren op.
Flæskestegsburgere:
Burgerboller
Færdigstegt ribbensteg, evt. en rest.
(Jeg har langtidsstegt ribbenstegen ved 130 grader i 3 timer, med sværen nedad i en bradepande med lidt vand. Efter 3 timer vender du stegen, salter den godt og skruer ovnen op på 250 grader og steger videre indtil sværen er sprød.)
Fyldet:
Crispy salatblad
Øko. æbler, delt i kvarte og befriet for kernehus, skåret i tynde både.
Rødkål (husk at dryppe den godt af i en sigte)
Syltede agurker eller cornichoner
og selvfølgelig det færdigstegte møre kød samt flæskesvær.
dressing
Dressing (svarer til 4 pers.)
4 spsk. letfraiche (eller andet surmælksprodukt)
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. akaciehonning
2 tsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
salt og peber
Røres sammen og smages til med salt og peber.
Smør bollerne med dressingen og byg burgeren op.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar