Forårets store hit på Instagram er denne dessertkaffe som er lynhurtig at frembringe og som bare smager så lækkert, hvadenten den er lun eller laves som Iskaffe.
Min 10 årige søn er også helt vild med den, til ham laves den selvfølgelig på koffeinfri kaffe - sådan drikker jeg den faktisk også selv, da jeg er meget sensitiv og derfor reagerer voldsomt på koffein😉
2 strøgne spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kogende vand
Mælk eller havremælk
Fremgangsmåde:
Pisk instantkaffepulver med sukker, vaniljesukker og kogende vand. Pisk med en elpisker til det er skummet godt op.
Fyld 2 glas halvt op med mælk og varm hvert glas i ca. 1 minut i microovnen (eller server det koldt med isterninger)
Top med kaffeskummet - nyd!
Min 10 årige søn er også helt vild med den, til ham laves den selvfølgelig på koffeinfri kaffe - sådan drikker jeg den faktisk også selv, da jeg er meget sensitiv og derfor reagerer voldsomt på koffein😉
Dalgona Coffee, 2 kopper:
2 spsk. instant pulverkaffe (bedst med cafe crema, som er fint pulver)2 strøgne spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kogende vand
Mælk eller havremælk
Fremgangsmåde:
Pisk instantkaffepulver med sukker, vaniljesukker og kogende vand. Pisk med en elpisker til det er skummet godt op.
Fyld 2 glas halvt op med mælk og varm hvert glas i ca. 1 minut i microovnen (eller server det koldt med isterninger)
Top med kaffeskummet - nyd!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar