Jeg foretrækker den som nedenstående med lidt grove stykker æble og gerne lavet på en 9% creme fraiche. Jeg elsker waldorfsalat og spiser det gerne til and, flæskesteg, oksesteg, vildt, mørbrad, forloren hare osv. og alt med brun sauce.
Waldorfsalat, tilbehør til 4 pers.
2,5 dl. cremefraiche 9% eller 18 %1 lille tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. sukker
1 nip salt
Friskkværnet peber
2 stængler bladselleri i tynde skiver
25 stenfri druer, halverede
1 lille øko. æble i små tern, bare lad skrællen være på
1 håndfuld valnøddekerner (ca. 60 g.) hakkede
Fremgangsmåde;
25 stenfri druer, halverede
1 lille øko. æble i små tern, bare lad skrællen være på
1 håndfuld valnøddekerner (ca. 60 g.) hakkede
Fremgangsmåde;
Rør cremefraice, sukker, dijonsennep, æbleeddike, salt og peber sammen.
Tilsæt resten og vend det godt rundt.
Pynt evt. med druer og valnøddekerner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar