lørdag den 24. marts 2012

Store vegetar maki ruller



Disse ruller stammer fra Louise Lorangs bog "vild med vegetar"
De er super lækre, og faktisk nemme at lave.

Ris:
4 dl. sushiris
1 dl. risvinseddike
3 spsk. sukker
2 tsk. salt

Fyld:
200 g. portobellosvampe i skiver
lidt olie til stegning
1 tsk. sukker
1 spsk. soja
8 plader nori-tang
1 bundt koriander
2 avocadoer i skiver
2 gulerødder skrællet og i stave
1 agurk i stave
2 forårsløg i tynde skiver
100 g. mizunasalat

Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på pakken. Lun eddike, salt og sukker og rør blandingen i de varme ris og lad dem afkøle en smule.

Rist svampene i lidt olie på panden, med sukker og soja.

Klip tangen over på langs, så du har 16 plader.

Fyld ris på en tangplade og smør det forholdsvis jævnt ud (nemmest med lidt våde fingre)
læg lidt af det øvrige fyld på, og rul sammen. Skær hver rulle over, med et skrå-snit midt på og anret på et fad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar