Lækker dip med søde bagte peberfrugter, yoghurt & feta. Smager bare godt til brød, grøntsager, kød, salater - ja det kan bruges til det meste, endda til Chips.
Haydari dip til 4 pers.:
2 røde peberfrugter
175 g. græsk yoghurt 10%
125 g. god fetaost fra blok
1 spsk. paprika
1 spsk. sirup
Salt
Fremgangsmåde:
Peberfrugterne vaskes godt og lægges i airfryer på bagepapir og bages ved 185 g. i 20 min. Vend dem og giv dem yderligere 5 min. på den anden side. Lad dem køle af og fjern skind samt stok & kerner. (Har du ikke airfryer kan de laves i ovn ved 200 g. på samme måde)
Blend kødet fra peberfrugter, yoghurt, feta, paprika & sirup til en creme. Smag til med salt og peber.
Opbevares på køl hvor det kan holde sig i 4 dage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar