lørdag den 29. juni 2024

Haydari - tyrkisk fetacreme

 


Lækker dip med søde bagte peberfrugter, yoghurt & feta. Smager bare godt til brød, grøntsager, kød, salater - ja det kan bruges til det meste, endda til Chips. 

Haydari dip til 4 pers.:

2 røde peberfrugter

175 g. græsk yoghurt 10%

125 g. god fetaost fra blok

1 spsk. paprika

1 spsk. sirup

Salt

Fremgangsmåde:

Peberfrugterne vaskes godt og lægges i airfryer på bagepapir og bages ved 185 g. i 20 min. Vend dem og giv dem yderligere 5 min. på den anden side. Lad dem køle af og fjern skind samt stok & kerner. (Har du ikke airfryer kan de laves i ovn ved 200 g. på samme måde)

Blend kødet fra peberfrugter, yoghurt, feta, paprika & sirup til en creme. Smag til med salt og peber. 

Opbevares på køl hvor det kan holde sig i 4 dage. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar