Da vi spiste denne ret til aften, sagde min mand;
‘det smager af Grækenland, som at sidde på en lille taverna ud til havet og nyde solnedgangen’
Jeg gav ham helt ret, det smagte af sol & sommer.
Det tog under 1/2 time at lave retten, for jeg stegte frikadellerne i airfryeren. Imens jeg gjorde det, kogte jeg ris og lavede tomat/agurkesalat og en yoghurtdip rørt med hvidløg. Nemt!
Græske frikadeller til 4 pers.;
500 g. hakket okse (jeg brugte frilandsoksekød fra Rema1000)
1 æg
1 knust fed hvidløg
2 spsk. koncentreret tomatpure
1 spsk. oregano
1 lille tsk. salt
100 g. fetaost i tern
Tilbehør: ris. Tomat/agurkesalat, oliven, feta og yoghurtdip med hvidløg.
Fremgangsmåde:
Kødet røres med alle ingredienser bortset fra feta. Når farsen er homogen foldes fetaost forsigtigt i.
Lav frikadeller og steg på pande i smør & olie eller i airfryer ved 180 g. i 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar