Jeg har en svaghed for søde cocktails, shaket med æggehvide.
Her er en ny til samlingen af yndlingscocktails.
Rabarber-Gin Cocktail til 2 pers.:
8 cl. rabarbersirup (se opskrift nedenfor)
8 cl. gin
4 cl. friskpresset citronsaft
1 æggehvide
Rabarbersirup (rækker til 6 cocktails):
400 g. rabarber
2 dl. sukker
2 dl. vand
2 stilke frisk rosmarin
1/2 vaniljestang
Fremgangsmåde:
Start med at lave sirup; vask rabarberne & skær dem i mindre stykker. Skrab kornene ud af vaniljestangen og læg dem + den tomme stang i en lille gryde, sammen med rabarber, sukker, vand & rosmarin. Kog op og lad siruppen trække på køl til næste dag. På dag 2 sies siruppen.
Hæld alle ingredienserne til de 2 cocktails i en shaker og ryst godt og grundigt. Fordel cocktails i 2 glas med isterninger. Nyd med det samme, imens der stadig er skum på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar