tirsdag den 18. juni 2024

Rabarber-Gin Cocktail

 

Jeg har en svaghed for søde cocktails, shaket med æggehvide. 

Her er en ny til samlingen af yndlingscocktails. 

Rabarber-Gin Cocktail til 2 pers.:

8 cl. rabarbersirup (se opskrift nedenfor)

8 cl. gin

4 cl. friskpresset citronsaft

1 æggehvide

Rabarbersirup (rækker til 6 cocktails):

400 g. rabarber

2 dl. sukker

2 dl. vand

2 stilke frisk rosmarin

1/2 vaniljestang

Fremgangsmåde:

Start med at lave sirup; vask rabarberne & skær dem i mindre stykker. Skrab kornene ud af vaniljestangen og læg dem + den tomme stang i en lille gryde, sammen med rabarber, sukker, vand & rosmarin. Kog op og lad siruppen trække på køl til næste dag. På dag 2 sies siruppen. 

Hæld alle ingredienserne til de 2 cocktails i en shaker og ryst godt og grundigt. Fordel cocktails i 2 glas med isterninger. Nyd med det samme, imens der stadig er skum på toppen. 



P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar