fredag den 6. november 2020

Klassisk brownie - den bedste💕

 

Brownien her bagte jeg for et par uger siden. Det er en god klassisk brownie, med intens chokoladesmag og dejligt klæg i midten, som sådan en skal være. 


Intens klassisk brownie 

100 g. godt øko. smør
100 g. mørk chokolade 
2 æg
150 g. sukker
50 g. farin
4 g. salt
5 spsk. kakao
85 g. mel
Evt. 75 g. hakkede valnøddekerner 

Fremgangsmåde: 
Smelt smørret for svag varme i en lille gryde. Tag gryden fra varmen og rør den hankede chokolade i. Lad blandingen afkøle lidt. 
Pisk æggene og de to slags sukker luftigt. 
Tilsæt salt og sigt kakao og mel i. Vend chokoladeblandingen i. Tilsæt grofthakkede valnødder. 
Bag brownien i en springform på 24-26 cm. i diameter, ved 175 grader i plus- minus 20 min. Kagen skal være blød, men ikke blævrende i midten. Den skal virke ubagt, den “sætter sig” når den er afkølet. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar