Tacosuppe til 4 pers.
350 g. hakket oksekød1 stort løg, finthakket
2-3 fed hvidløg, finthakket
1 rød snack-peber i små tern
1 brev taco krydderimix
1 brik/dåse hakkede tomater
1 brik/dåse sorte bønner
150 g. søde majskerner fra frost
7 dl. kyllingebouillon
2 spsk. creme fraiche (min. 18% ellers skiller den i suppen)
Salt, peber, sukker
Topping - vælg noget af dette (jeg gik all in)
Tortilla Chips evt. med sweet chili
Creme fraiche
Revet cheddar ost
Avocado
Snittede forårsløg
Bredbladet persille
Limesaft
Fremgangsmåde:
Svits oksekødet i lidt olivenolie. Når det er brunet godt, tilsættes løg og hvidløg. Så taco krydderimix, snack-peber samt hakkede tomater. Dernæst tilsættes kyllingebouillon og suppen simrer i 10 min. under låg.
Tilsæt majskerner og sorte bønner og lad simre uden låg i 5 min.
Rør 2 spsk. creme fraiche i og smag til med salt, peber og 1 lille tsk. sukker.
Server suppen med den topping du foretrækker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar