onsdag den 11. november 2020

Tacosuppe

 


Lækker varmende og lidt spicy tacosuppe til kolde efterårsdage. Suppen er hurtig at lave og mætter godt. Hvis du ønsker suppen vegetarisk, kan du udskifte oksekødet med en dåse røde kidneybønner. 


Tacosuppe til 4 pers. 

350 g. hakket oksekød 
1 stort løg, finthakket 
2-3 fed hvidløg, finthakket
1 rød snack-peber i små tern
1 brev taco krydderimix 
1 brik/dåse hakkede tomater
1 brik/dåse sorte bønner 
150 g. søde majskerner fra frost
7 dl. kyllingebouillon 
2 spsk. creme fraiche (min. 18% ellers skiller den i suppen)
Salt, peber, sukker

Topping - vælg noget af dette (jeg gik all in) 
Tortilla Chips evt. med sweet chili
Creme fraiche
Revet cheddar ost
Avocado 
Snittede forårsløg
Bredbladet persille
Limesaft

Fremgangsmåde: 
Svits oksekødet i lidt olivenolie. Når det er brunet godt, tilsættes løg og hvidløg. Så taco krydderimix, snack-peber samt hakkede tomater. Dernæst tilsættes kyllingebouillon og suppen simrer i 10 min. under låg. 
Tilsæt majskerner og sorte bønner og lad simre uden låg i 5 min. 
Rør 2 spsk. creme fraiche i og smag til med salt, peber og 1 lille tsk. sukker. 

Server suppen med den topping du foretrækker. 



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar