De fleste kender broccolisalat med bacon, rosiner og solsikkefrø. Denne salat er en variant over samme tema - bare med blomkål, små grove pastaer og en mager dressing.
Tilbehør til 4 personer
100 g. små grove pastaer, kogt aldente
200 g. bacon i tern, sprødstegt og afdryppet på køkkenrulle
2 spsk. ristede græskarkerner
1 lille blomkål, delt i små buketter
1 rødløg, hakket fint
50 g. rosiner.
Dressing:
1 dl. yoghurt naturel, eller skyr
2 spsk. god mayonnaise
1/2 spsk. rødvinseddike
1/2 tsk. dijonsennep
salt & friskkværnet peber.
Bland alle ingredienserne i en stor skål. Rør dressingen godt sammen og vend den i salaten. Drys på toppen med lidt bacon og græskarkerner.
Egner sig som tilbehør til al slags kød.
Hej igen :-) er det slet ikke nødvendigt at blanchere blomkålen, som man gør ved broccolisalaten?
SvarSletNej endelig ikke, den er klart bedst rå! :-)
Slet