søndag den 3. maj 2020

Kylling i rosmarin


Vi har fået denne dejlige kyllingeret til aften. Der kom en god håndfuld frisk rosmarin i, da det er den eneste krydderurt jeg har i haven p.t. og det var et skønt match.
Som tilbehør fik vi jasminris og en kålsalat.


Kylling i rosmarin til 4 pers.

400-500 g. kyllinge inderfilet
1/2 lille squash, halveret og i tynde skiver
1 dl. frisk rosmarin, hakket fint (brug kun nålene -ikke stængler)
1/2 l. madlavningsfløde (18%)
revet skal fra en øko. citron
salt og friskkværnet peber
chiliflager

Fremgangsmåde;
Steg kyllingeinderfileterne i smør eller olie på en pande. Steg rosmarin med, når kyllingen har fået lidt farve. Hæld fløden på og tilsæt squash og revet citronskal.
Lad det simre i 10 min. ved svag varme.
Smag til med salt og peber og lidt chiliflager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar