Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
torsdag den 7. februar 2013
Omelet med grønne asparges og parmesan
I dag er den 4. dag på stenalderkost. Hovedpinen som jeg har døjet med de sidste par dage er omsider væk. Det er helt normalt at få hovedpine når kroppen udrenser, så det er vigtigt at drikke meget vand, det er jeg heldigvis god til, drikker mindst 3 liter om dagen. Nu venter jeg så bare på at energien indfinder sig.
Vi har fået rester til aften fra gårsdagens kødsauce, til frokost lavede jeg denne omelet med grønne asparges og med en rest røget peberlaks som tilbehør, en dejlig frokostret.
Omelet til 1 person:
2 æg
2 spsk. fløde eller mælk (kan udelades)
2 spsk. friskrevet parmesan
1/2 bundt grønne asparges
salt og peber
Tilbehør:
røget laks og tomater
Skyl aspargsene og knæk enderne af hvor de naturligt knækker. Kassér enderne.
Skær aspargsene i mindre stykker og rist dem i et par minutter i lidt olivenolie på en lille pande.
Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og hæld æggemassen på panden til aspargsene. Skru ned på lavt blus og steg omeletten i ca. 10 min. Drys parmesanost over og giv den 2 minutter mere. Den skal være fast i toppen når den er færdig.
Servér med laks og tomater.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar