Resterne fra gårsdagens pulled pork blev brugt til en biksemad, lavet på jordskokker i stedet for kartofler.
Palæo biksemad:
jordskokker, beregn ca. 6 jordskokker pr. pers.
løg, beregn 1 mellemstort løg pr. person
tilberedt kød, evt. en rest okse, gris eller kylling
olivenolie til stegning
Tilbehør: engelsk sauce og spejlæg
Skræl jordskokkerne og skær dem i ret små tern. Steg dem i lidt olivenolie på en pande i ca. 15 min.
Skær løg og kød i tern. Hæld det på panden til jordskokkerne og lad det hele brune i ca. 10 min.
Krydr med salt og peber.
Server med dryp af engelsk sauce og spejlæg.
Øhm man må da ikke spiser rødder i stenalderkost. Heller ikke dem, der ikke hedder kartofler.....
SvarSletHej Tina, jordskokker er tilladt i version 2,0 (den tillempede udgave som vi følger). Kartofler skal man holde sig fra, det er korrekt. Hvad mener du når du nævner kartofler ? der indgår ikke kartofler i mine retter ?
Sletvh. eva
Forstår ej heller kritikken. Retten er som den skal være. Din Pork ser SÅ lækker ud.
SvarSletHilsen Charlotte