Fileterne bankes ud og der drysses ost på samt basilikumblade
Bukkes sammen, bacon omkring og fæstnes med kødnåle
4 pers.
4 kyllingebrystfileter
Revet ost
Basilikumblade
1 pakke bacon
Salt og peber
Tilbehør: nye kartofler, kogt og vendt i stegefedtet på panden i et par minutter.
Fjern overflødigt fedt fra kyllingefileterne. Læg dem i en plastpose og bank dem flade med en kødhammer, eller kagerulle.
Kværn salt og peber ud over dem og drys med revet ost og basilikumblade. Fold dem en gang sammen og stik kødnåle i.
Steg dem på en pande indtil de er gennemstegte.
Spidskålssalat:
1 spidskål
1 spsk. groft salt, f.eks. Maldon
2 spsk. citronsaft
1 dl .græsk yoghurt 10 %
½ bundt bredbladet persille
Snit kålen fint, kom det i en skål og vend det med salt og citronsaft. Lad kålen trække ved stuetemperatur mindst 1 time. Hak persillen. Tryk kålen fri for væde og bland det med yoghurt og den bredbladede persille. Smag salaten til med peber.
Tip til at skære salat og kål fint og ensartet:
Rul de skyllede blade som en cigar og snit det fint
Ingen kommentarer:
Send en kommentar