fredag den 25. oktober 2013

Sprød grønkålssalat




Grønkål har et højt indhold af A-vitaminet beta-catoten, B-vitaminet folat og C-vitamin, samt mineralerne kalium, calcium og jern. Der er masser af det i butikkerne netop nu, som kan anvendes til en salat eller disse
grønkålschips.
Denne salat er frisk og sødlig og passer til de fleste retter.


1 skål grønkålssalat:

Grønkål, grundigt skyllet, befriet for den grove del af stokken og fintsnittet.
1 stort æble i tern
1 avocado i tern
2 stængler bladselleri i skiver
1 håndfuld hakkede valnøddekerner

Dressing:
1/2 dl. citronolivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. ufortyndet hyldeblomstsaft
Røres sammen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.

Læg grønkålen i et fad eller en skål.
Top med de øvrige ingredienser og fordel dressingen over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar