onsdag den 10. april 2013

Stuvet macaroni med stegte løg og parmesan



Her får I farmor og farfars gamle pastaret, som blev serveret i 70´erne i deres hjem. Det var ikke så almindeligt for den tid at lave pastaretter, så måske har de været lidt fremme i deres madstil.
Det er faktisk heller ikke macaroni den er lavet på, men her holder jeg mig til originaliteten og kalder den det navn som retten altid er blevet kaldt i vores familie, selvom jeg kun husker den lavet med pastaskruer.

Stuvet Macaroni til 4 pers.:

540 g. pastaskruer (evt. fuldkornsskruer fra REMA)
8 dl. letmælk
25 g. smør
4 store spsk. hvedemel
salt og peber

Tilbehør:
4 store løg i halve ringe, stegt sprøde i smør på panden
rigeligt friskrevet parmesan


Fremgangsmåde:
Kog pastaen til den er al´ dente. Hæld den i en si og overhæld den med koldt vand.

Bag smør og mel op i en gryde. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden, indtil saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Hæld pastaen i saucen og varm den godt igennem.

Server med det samme, med drys af stegte løg og parmesan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar