Det er faktisk heller ikke macaroni den er lavet på, men her holder jeg mig til originaliteten og kalder den det navn som retten altid er blevet kaldt i vores familie, selvom jeg kun husker den lavet med pastaskruer.
Stuvet Macaroni til 4 pers.:
540 g. pastaskruer (evt. fuldkornsskruer fra REMA)8 dl. letmælk
25 g. smør
4 store spsk. hvedemel
salt og peber
Tilbehør:
4 store løg i halve ringe, stegt sprøde i smør på panden
rigeligt friskrevet parmesan
Fremgangsmåde:
Kog pastaen til den er al´ dente. Hæld den i en si og overhæld den med koldt vand.
Bag smør og mel op i en gryde. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden, indtil saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Hæld pastaen i saucen og varm den godt igennem.
Server med det samme, med drys af stegte løg og parmesan.
4 store spsk. hvedemel
salt og peber
Tilbehør:
4 store løg i halve ringe, stegt sprøde i smør på panden
rigeligt friskrevet parmesan
Fremgangsmåde:
Kog pastaen til den er al´ dente. Hæld den i en si og overhæld den med koldt vand.
Bag smør og mel op i en gryde. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden, indtil saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Hæld pastaen i saucen og varm den godt igennem.
Server med det samme, med drys af stegte løg og parmesan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar