Har du svært ved at finde tørret citrongræs og mangopulver, så erstat med andre krydderier, jeg har tilsat dem på "gefühl" men næsten alle krydderier går godt i spænd med kokosmælk.
Mangokylling:
6 kyllingeoverlår, befriet for skind
1 moden mango, i strimler
1 banan, skåret i mønter
2 grønne chilier, befriet for kerner og hakket
1 bundt forårsløg, i skrå skiver
1 spsk. friskrevet ingefær
1 fed hvidløg, revet
1 dåse kokosmælk
2 spsk. mangochutney
2 spsk. mangopulver
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. tørret citrongræs
1 spsk. salt
peber
Træk skindet af kyllingelårene, brug en saks hvis det sidder godt fast, men det er normalt ret nemt at trække af. Læg lårene i et ovnfast fad og fordel mango, forårsløg, chili og banan over.
Hæld kokosmælken op i en skål. Rør mangochutney, krydderier, hvidløg og ingefær i og hæld det i fadet til kyllingen.
Giv det ca. 1 time i ovnen ved 190 grader.
Server med ris eller fuldkornsnudler som vi fik:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar