Klar til ovnen
Jeg kan bedst lide dem med en fars i, så er de nærmest som små farsbrød i hver sin form, og de bliver ikke tørre, som de godt kan risikere, når du steger fyldet inden det fyldes i.
Bagte peberfrugter 5 stk.
4 personer:
500 g. hakket kalv og flæsk
5 store gule- eller røde peberfrugter
1 dl. rå ris (brune eller parboiled) som koges og du får derved dobbelt mængde
1 æg
1 lille revet løg
1/2 dl. fløde
6 spsk. god tomatketchup
1 spsk. tørret basilikum
1 tsk. salt
friskkværnet peber
Topping:
Lidt revet cheddar eller anden ost
Små skiver tomat
Lidt hakket persille
Kog risene efter pakkens anvisning. Lad dem køle af.
Rør en fars af kød, æg, revet løg, fløde, ris, ketchup og krydderier.
Skær toppen af peberfrugterne, fjern frø og skillevægge.
Fyld fars i, pres det godt sammen.
Læg tomatskiver på toppen og drys med persille og ost.
Bag dem i en 200 grader varm ovn i en time.
Server dem med en god salat til og evt. tzatziki.
Tilbehøret vi fik, var fintsnittet rødkål, appelsinfileter, æblebåde og valnøddekerner. Samt en dressing bestående af:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. honning
salt og peber
Sådan så aftenens tallerken ud...
For pokker hvor ser det lækkert ud - det er meget længe siden jeg har fået peberfrugter med fyld. Salaten passer fint til retten - og hvilke farver.
SvarSletMange hilsner Charlotte
Kære Charlotte ! Mange tak fordi Du læser med på min blog, og gør brug af opskrifterne, det er jeg rigtig glad for. Ja de er ret gode de her peberfrugter, du skal dog passe på med at bruge for fedtfattigt kød, så har de en tendens til at blive tørre.
SvarSletkh. eva
Jeg bruger mælk i stedet for fløde og kun 5 spsk ketchup, men jeg kommer så en fint snittet porrer i.
SvarSletGod opskrift.
Hej Ken tak for tippet! Porrer lyder rigtig lækkert Vh. Eva
Slet