søndag den 25. november 2012

Marcipankager med appelsin




10 stk.

200 g. revet marcipan
100 g. blødt smør
2 dl. mel
1 dl. sukker
2 æg
2 spsk. mælk
1 tsk. bagepulver
Revet skal og saft af en økologisk appelsin

Pisk smør og sukker lyst. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt.
Tilsæt mælk, saft og skal fra appelsinen, revet marcipan og sigt til sidst mel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt rundt.

Hæld evt. dejen i en sprøjtepose (den har konsistens som blød marcipan) og fordel den i 10 muffinsforme.
Bages ved 200 g. i ca. 15 min. eller indtil de er gyldne og en kødnål kommer ren ud, når den stikkes i midten af kagen.

Pynt med glasur rørt af flormelis og vand, samt revet appelsinskal fra en øko. appelsin.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar