søndag den 29. april 2012

Olivenbrød



Denne opskrift har jeg fra min barndomsveninde Pia. Hendes bror Jan, som er bager, har selv udviklet opskriften. De er rigtig gode, jeg har dog tilsat lidt ekstra oliven, i forhold til den originale opskrift, da jeg elsker olivensmagen.


2 store brød: 

ca. 1 kg hvedemel
50 g. gær
20 g. flagesalt
50 g. reven parmesan
2 spsk. olivenolie
120 g.  grønne oliven m. rød peber
6. dl lunkent vand

pynt : parmesan

Fremgangsmåde:
Gæren opløses, de øvrige ting tilsættes, og der æltes, ælt , ælt, ælt,
Skal hæve i ca 40 min. dejen slås ned og formes til 2 brød. efterhæver på pladen i ca. 30 min.
Ridses på tværs og drysses med parmesan.

Bages ved 220 grader, på nederste rille i ca. 35 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar