Lækre majstortillas med fyld af kylling og ost. Dejlig hurtig fingermad.
Majstortillas til 4 pers.:
12 bløde majstortillas (kan købes i Netto)
3 kyllingebrystfileter
1 tsk. paprika
1/2 tsk. sukker
Salt & peber
150 g. revet emmentaler
Salsa:
1 bakke små søde tomater, i tern
2 dl. søde majskerner (fra frost)
1/2 agurk, skrællet & i små tern
1 rødløg i tynde skiver
2 snackpebre, i små tern
Limesaft, sukker, salt & peber
2 avocadoer, i skiver
Dressing:
Creme fraiche rørt med hvidløg, purløg, salt & peber
Tilbehør: mediumstærk salsa
Fremgangsmåde:
Kyllingebrystfileterne skæres i tern (2x2 cm.)
Vendes i paprika, sukker, salt & peber og steges i olie på en pande. Sæt til side.
Salsa: alt vendes sammen i en skål og der presses lidt frisk limesaft over.
I panden som kødet er stegt i, lægges majstortillas og der lægges stegt kylling samt en stor spsk. revet ost på den ene halvdel og den anden halvdel klappes henover. Steg et par minutter og vend så om og steg igen i ca. 2 min. til tortillaen er sprød og osten er smeltet indeni.
Server med frisk salsa, tomatsalsa, avocado og dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar